Housing Service Agency
Gondel 1
1186 MJ, Amstelveen

Tel: 020-7671920
Mail: info@housingserviceagency.com

Bel ons nu op: 020-7671920

Meer informatie?
Bel: 020-7671920

Nieuw

Essenstraat
Haarlem

2 slaapkamers • 60 m²

€ 1.300,- (excl.)

Nieuw

Omgeving : Haarlem Centrum
Kenmerk : gestoffeerde ruime nieuwe 3 kamer appartement met gezamenlijke binnentuin.
Huurbedrag : € 1300,= inclusief service kosten en exclusief verbruikerslasten

Beschrijving:
Nieuwe appartement met een mooie uitzicht gelegen in Centrum Haarlem bij openbaar vervoer, parkeergarage de Kamp en nabij Centraal station en alle uitvalswegen. Het is helemaal nieuw gebouwd en voorzien van alle luxe en is heel licht en zonnig.

Uitstekend Nieuw gerenoveerde appartement met buitenruimte met openslaande deuren zodat in alle kamers de ramen/ deuren voluit open gezet kunnen worden, de openslaande deuren bieden toegang tot de gezamenlijke binnentuin, alle ramen lopen van de grond tot het plafond. Het appartement is gelegen in het centrum op loopafstand van het CS Haarlem en alle uitvalswegen. Parkeermogelijkheden zijn er en zijn makkelijk te regelen in vorm van parkeervergunning of in parkeergarage “de Kamp”. De Appartementen zijn voorzien van een ventilatiesysteem, intercom, zonwerende thermopane beglazingen, eigen meterkasten met eigen meters en eigen centrale verwarming, gezamenlijke binnentuin op het zuiden die afgesloten is met een hek.
Het is voorzien van centraal verwarming en dubbel glas en houten vloer. De inbouwkeuken is voorzien van 4-pits gas, afzuigkap, oven, koelkast. Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft ook een eigen berging.

Indeling: centrale hal met bellentableaus en meterkasten. Begane grond: eigen berging, entree appartement met intercom, ruime living met een open inbouwkeuken voorzien van divers apparatuur, hal, 2 slaapkamers, ruime badkamer met toilet, wastafel en douche en wasmachineaansluiting. De living en slaapkamer zijn voorzien van deuren die van de grond tot het plafond lopen en volledig open kunnen die toegang biedt tot de gezamenlijke afgesloten binnentuin op het zuiden.

Bezichtigingen in overleg.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Contact

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

  • Essenstraat
    Haarlem

    2 slaapkamers • 60 m²

    € 1.300,- (excl.)

  • Laat je gegevens achter:

    Contact