Housing Service Agency
Gondel 1
1186 MJ, Amstelveen

Tel: 020-7671920
Mail: info@housingserviceagency.com

Bel ons nu op: 020-7671920

Meer informatie?
Bel: 020-7671920

Verhuurd (onder voorbehoud)

Galvanistraat
Amsterdam

3 slaapkamers • 94 m²

€ 1.800,- (excl.)

Verhuurd (onder voorbehoud)

Omgeving : Amsterdam ( Watergraafsmeer )
Kenmerk : gestofferde 4 kamerappartement met balkon

Beschrijving
Ruim en licht 4 kamerappartement in de Watergraafsmeer, Amsterdam Oost van 94 m2 (ca.) op een top locatie! Voorzien van een woning breed balkon.

De Galvanistraat ligt aan de rand van het oorspronkelijke Watergraafsmeer vlakbij het winkelcentrum het Christiaan Huygensplein met allerlei winkelfaciliteiten.
Op loopafstand van de Jaap Edenbaan, tennis- en voetbalvelden, park Frankendael met restaurant De Kas, en op fietsafstand een uitgebreid winkel- en restaurantaanbod rondom de Middenweg.

De wijk staat bekend als divers van leeftijdsopbouw met veel (jonge) gezinnen maar ook honkvaste ouderen. De wijk is groen en kindvriendelijk met diverse verschillende scholen en kinderopvang in de directe nabijheid.

Bereikbaarheid :
De Galvanistraat ligt centraal gelegen in de wijk, binnen 5 loopminuten is het Station Amsterdam Science Park bereikbaar. Het Christiaan Huygensplein is op loopafstand. Daarnaast biedt de Middenweg diverse bus en tramhaltes met verbindingen naar het Amstelstation en het centrum van Amsterdam. Ook per fiets ben je binnen 15 minuten in het hartje van Amsterdam.

Er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning en hier kan men zelfs twee vergunningen per woning krijgen.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met trappenhuis. Eigen entree op de eerste verdieping, gang met toegang naar alle vertrekken. De woning is gelegen op de 1ste en 2de etage en heeft 3 slaapkamers. De keuken is voorzien van 4-pits gas en afzuigkap etc. aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon. De ruime woonkamer heeft een vrij uitzicht en zeer licht.
De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Op de gang is er een separaat toilet. De woning is voorzien van dubbel glas en een houten vloer.

Bezichtigingen in overleg

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Contact

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

  • Galvanistraat
    Amsterdam

    3 slaapkamers • 94 m²

    € 1.800,- (excl.)

  • Laat je gegevens achter:

    Contact